Μ Α Ν Ω Λ Η Σ    Κ.   Κ Ε Φ Α Λ Ο Γ Ι Α Ν Ν Η Σ 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ

------------------------------  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Να πληροφορηθεί η Βουλή των Ελλήνων, για τα σοβαρά ερωτήματα που τίθενται στην ανοικτή επιστολή που απέστειλε στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Λιμενοφύλακες και στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ο Δικηγόρος Πειραιώς κ. Στυλιανός Πυλιώτης, ζήτησε ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, από τους συναρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Ο κ. Πυλιώτης στην επιστολή του κατηγορεί την Κυβέρνηση για Εθνικά επικίνδυνες, ανιστόρητες και προσβλητικές αποφάσεις που αφορούν το ΥΕΝΑΝΠ/ΛΣ η οποίες πάρθηκαν   αμέσως μετά τις Βουλευτικές εκλογές, χωρίς καμιά μελέτη, οργάνωση και προετοιμασία και κυρίως χωρίς καν να ζητηθεί η άποψη της Στρατιωτικής Ηγεσίας του Σώματος.

Οι αποφάσεις αυτές, χωρίς να έχει προηγηθεί ανοικτή κοινωνική και πολιτική διαβούλευση και χωρίς να ζητηθούν οι απόψεις των εμπλεκομένων με το αντικείμενο του Υπουργείου και του Σώματος οργανωμένων κοινωνικών ομάδων,  είχαν σαν αποτέλεσμα  την πλήρη διάλυση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και την απογύμνωση του Λιμενικού Σώματος.

Ηράκλειο 20-11-2009

Από το Πολιτικό Γραφείο

 

 

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter