Στην εκδήλωση του αθλητικού σωματείου γυναικών ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ που πραγματοποιήθηκε φέτος υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στο κτήμα « Καλαθάκης», παρευρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης.
 
Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους  , Βουλευτές του Νομού η Νομάρχης Ηρακλείου, Δήμαρχοι , εκπρόσωποι Αρχών, φορέων και Συλλόγων καθώς και η Εθνική Πρέσβειρα της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την ανοχή τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθε» Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου κ.Κατερίνα Παναγοπούλου.
 
Το ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ σωματείο αμιγώς γυναικείο που σκοπό έχει την προώθηση και διάδοση των Αρχών και Αξιών του ευ Αγωνίζεσθε τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα  με την κατασκευή  γηπέδων στους Δήμους Καστελίου και Ανωγείων την  συγχρηματοδότηση με την Νομαρχία Ηρακλείου κινητής μονάδας γυναικολογικού ελέγχου test παπ , υποστήριξε τους παγκόσμιους αγώνες ιστιοπλοΐας καθώς και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Ηράκλειο.
 
Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση στο επόμενο διάστημα θα κατασκευαστούν δύο ακόμη γήπεδα στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας και στον Δήμο Κρουσώνα καθώς επίσης και αίθουσα ενδυνάμωσης στον Δήμο Επισκοπής ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της κ. Παναγοπούλου ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαγνωστικού κέντρου πρόληψης και υγείας νέων αθλητών στο Νοσοκομείο 'ΣΩΤΗΡΙΑ" στην Αθήνα , το σωματείο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ θα υλοποιήσει ανάλογο κέντρο στο Νομό Ηρακλείου.
 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον εθελοντισμό οι απόστρατοι αξιωματικοί του ΛΣ κ.κ Νικόλαος Χουχουρέλος και Μαρίνος Παττακός, αλλά και η Ειρήνη Σταυρακάκη για τις επιδόσεις της στον αθλητισμό.
 
Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συνεχάρη το σωματείο ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ για τις δραστηριότητες του δηλώνοντας ότι  είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια του.
 
Ηράκλειο 15/12/2009
Από το Πολιτικό Γραφείο
 

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter