Προς       
Τον κ. Υπουργό Υποδομών
ΑΘΗΝΑ

 

ΘΕΜΑ: Παραπομπή μεγάλων έργων Κρήτης στις καλένδες –Το οδικό τμήμα Σταλίδα-Μαλια-Όρια Ν. Λασιθιου του βορείου οδικού άξονα Κρήτης

 

 

Παρά τις προεκλογικές διακηρύξεις και δεσμεύσεις ότι «υπάρχουν τα λεφτά» και για την ολοκλήρωση των μεγάλων δημοσίων έργων της Κρήτης ήδη αναγγείλατε την επ αόριστο αναβολή της δημοπράτησης του αεροδρομίου Καστελιου, και της ολοκλήρωσης του βορείου οδικού άξονα Κρήτης και των καθέτων οδών Ηρακλείου-Βιαννου και Ηρακλείου-Μεσσαρας με αιτιολογίες ανάξιες σχολιασμού,
 
Ειδικά όμως το υπό κατασκευή οδικό τμήμα Σταλίδα- Μάλια- Όρια Ν. Λασιθιυυ απαιτεί μικρές σχετικά πιστώσεις για την ολοκλήρωση του και κυρίως την κατασκευή του ημικομβου Μοχού, απαραιτήτου για τη λειτουργία της οδού.
 
Η αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του οδικού αυτού έργου είναι προφανής και έντονα ζητείται από όλους τους τοπικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση για την αποσυμφόρηση της παλιάς εθνικής οδού Σταλίδας-Μαλιων-Ορίων Ν. Λασιθιου.
 
Ερωτάσθε εάν προτίθεσθε να επιταχύνετε την ολοκλήρωση και παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Σταλίδα-Μοχος-Ορια Ν. Λασιθιου και του ημικόμβου Μοχού, και σε ποιό συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα?
 
Ηράκλειο 16/12/2009

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter