Ποια από τα ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ λύθηκαν μέχρι σήμερα και με ποιο συγκεκριμένο τρόπο ζήτησε από την Κυβέρνηση να πληροφορήσει την Βουλή και τον Ηρακλειώτικο λαό και μάλιστα πριν τις εκλογές της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.
 
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης  προς τον Υπουργό Πολιτισμού έχει ως εξής:

Κατά τη πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού πολιτισμού-τουρισμού στο Ηράκλειο, στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειων της κυβέρνησης Γ.Α.Παπανδρέου για τη στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο κ. υφυπουργός δήλωσε ότι:
«…ότι τα ζητήματα που απασχολούσαν τον ΟΦΗ, πρέπει να σας πω ότι είμαστε σε διαρκή επαφή με τον κ. Κουράκη αυτές τις ημέρες. Εγώ έκανα ειδική συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ κ. Σπανουδάκη, έχουμε βρει τον δρόμο της επίλυσης τους. Δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να σας πω λεπτομέρειες, όμως σας βεβαιώνω ότι λύθηκαν τα θέματα που απασχολούσαν τον ΟΦΗ και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας πιστοποιήσει ο κ. Κουράκης, τον οποίο έφερα σε άμεση επαφή με τον ΟΠΑΠ. Ξέρει πολύ καλά πως προχωράμε την επίλυση των θεμάτων».
Ερωτάσθε και καλείστε να ενημερώσετε τη Βουλή και μάλιστα πριν τις εκλογές της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ποια από τα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ λύθηκαν και με ποιο συγκεκριμένο τρόπο?
 
Ηράκλειο 11/10/2010
 
Ο ερωτών
Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter