Ο Βουλευτής Ηρακλειου Μ.Κ. Κεφαλογιαννης με αφορμή την έγκριση του master plan λιμένος Ηρακλείου από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηρακλείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η πλειοψηφια του απερχόμενου Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλειου, χθες βραδύ ενέκρινε το σχέδιο αξιοποίησης των χερσαίων χώρων του λιμένος Ηρακλειου, όπως ακριβώς είχε συνταθεί από τη προηγουμενη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος επί κυβερνήσεως Νεας Δημοκρατιας!!!
 
Χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή που ελήφθη με καθυστέρηση 15 μηνών από την ανάληψη της  εξουσίας απο την κυβέρνησης του Γ.Α Παπανδρεου.
 
Με θλίψη όμως θυμόμαστε ότι ήταν αυτή η ιδία πλειοψηφια του νομαρχιακού συμβουλίου Ηρακλειου, που είχε απορρίψει το ιδιο σχέδιο ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει από μικροκομματικές σκοπιμότητες το σημαντικότερο για τη πόλη του Ηρακλειου έργο της τελευταίας 30 ετιας για 2 και πλέον χρονια.
 
Ήταν οι ίδιοι τοπικοί παράγοντες, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ , που εμπόδισαν «μαχητικά» την τότε διοίκηση του Οργανισμού να υπογράψει τη σύμβαση με την κατασκευάστρια κοινοπραξία, που είχε ανακηρυχτεί ύστερα από διεθνή διαγωνισμό χωρις να προβάλλει κανένας οποιαδήποτε ένσταση για τη διαφάνεια της διαδικασίας… Τώρα το Ηράκλειο θα περιμένει για αλλά δυο χρονια να επαναπροκηρυχθει ο διαγωνισμός και να αναδεχθεί ο νέος κατασκευαστής του έργου»
 
Ηράκλειο 28/12/2010

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter