Σημαντικά Θέματα

fotomkweb

Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού και του Θρακιώτικου Ελληνισμού, έχουμε δώσει μάχη στο Ε.Κ για μια ολόκληρη πενταετία.

Αντί άλλης απαντήσεως στις ανυπόστατες αναφορές, του κόμματος των Ευρωπαίων Λαϊκιστών και Ευρωσκεπτικιστών και στους ντόπιους εκφραστές των άκρων (αυτή τη φορά της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα), παραπέμπουμε :

1. Στην πρόταση του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο ΕΛΚ, για την Ευρωπαϊκή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

2. Στην σημερινή ανακοίνωση, αποκατάστασης της αλήθειας, του Γιώργου Παρχαρίδη ιστορικού προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας:

«Νιώθω την υποχρέωση για αποκατάσταση της αλήθειας να αναφερθώ στην απόρριψη από το Ευρωκοινοβούλιο της πρότασης για αναγνώριση της ήδη βέβαια αναγνωρισθείσης Γενοκτονίας !!! Των Ελλήνων του Πόντου από το Ευρωκοινοβούλιο το 2006 μετά από ενέργειες της Παμποντιακής Ομοσπονδίας της οποίας είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος της την εποχή εκείνη. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα πατριωτικά και φιλοποντιακα αισθήματα του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά αλλά πρέπει να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος να μπει ξανά το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας .

Το αποτέλεσμα δυστυχώς έπληξε τους προτείνοντες και αυτό καθ' εαυτό το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου .Και επειδή πολλοί .φίλοι μας που δεν ήξεραν ότι η Γενοκτονία έχει αναγνωρισθεί παλαιότερα επετέθησαν άδικα κατά των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Και πρέπει για την Ιστορια να αναφέρω ότι το 2006 ψήφισαν την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από το Ευρωκοινοβούλιο όλοι οι βουλευτές της NΔ ,του ΠΑΣΟΚ , του ΚΚΕ ενώ έλειψαν από την συζήτηση ο Γ. Καρατζαφέρης και ο κ Δ. Παπαδημούλης. Αυτά για την αλήθεια και μόνον την αλήθεια».

3. Στην τοποθέτηση της συνάδελφου ευρωβουλευτή Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία εκφράζοντας τη επίσημη θέση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στην χθεσινή Ολομέλεια στο Ε.Κ, υπερψήφισε την πρόταση για συζήτηση του θέματος της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Τα άκρα και οι λαϊκιστές από όπου και αν προέρχονται ακολουθούν τις ίδιες μεθόδους. Πιστεύουν ότι : «Το ψέμα κάνει το γύρο του κόσμου πριν η αλήθεια προλάβει να δέσει τα κορδόνια της».

Η Αλήθεια όμως πάντα στο τέλος είναι ο νικητής!

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter