Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη ενόψει της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

MK 01

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ενόψει της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου καλωσορίζουμε στο Ηράκλειο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει του Συνεδρίου μας τον Δεκέμβριο.

Μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος καλωσορίζουμε και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της Οικονομίας και την επιχειρηματικότητα

Στο Προσυνέδριο του Ηρακλείου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει τις στοχευμένες προτάσεις του κόμματος που θα δώσουν ώθηση και προοπτική στην ελληνική Οικονομία και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Προτάσεις που θα συνεισφέρουν θετικά στη βελτίωση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας που δύο χρόνια τώρα έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από τις ιδεοληψίες μίας αλλοπρόσαλλης κυβέρνησης.

Η Νέα Δημοκρατία έχει στο κέντρο τους της πολιτικής της τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών που δύο χρόνια τώρα κρατάνε δέσμια την οικονομική δραστηριότητα.

Γιατί πλέον, όλη η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση υπερφορολογεί με ταξικό πρόσημο. Τους έντιμους και συνεπείς φορολογούμενους.»

Επί τάπητος τα θέματα του νομού Ηρακλείου στην συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, αρμόδιο για τα θέματα του νομού Ηρακλείου, συναντήθηκε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης με τον οποίο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει θέσεις και απόψεις πάνω στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του νομού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης συζητήθηκαν μεταξυ άλλων θέματα που αφορούν τον ΒΟΑΚ , τους Κομβους ΠΑΓΝΗ και Αγίας Πελαγίας, φραγμάτων ύδρευσης και άρδευσης, καθως επίσης τα αναπτυξιακα έργα της Μεσσαρας με έμφαση την ολοκλήρωση Δρόμου Μεσσαρας.

Ο κ. Κουκιαδάκης ενημερωσε επίσης τον κ. Κεφαλογιάννη ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης ώστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα να στηριχθεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας στον νομό προς όφελος των παραγωγών του νησιού και της τοπικής οικονομίας τονίζοντας την άμεση ανάγκη εξασφάλισης από το Υπουργείο των απαιτούμενων ποσοτήτων φαρμάκων για τους υπόλοιπους ψεκασμούς και την στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ξεκαθαρισε για άλλη μια φορά ότι είναι στην διαθεση της Περιφερειας να προωθησει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μαζί και με τους αλλους συναδελφους του τα ζητήματα της Κρήτης πάντα προς όφελος των πολιτων και της αναπτυξιακης προοπτικης του νησιου.

20170811 kefalogiannis koukiadakis

Συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Τεράστιες οι δυνατότητες ανάπτυξης για την πόλη του Ηρακλείου

Mε το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και με στελέχη της δημοτικής αρχής συναντήθηκε στη Λότζια ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών Μανόλης Κεφαλογιάννης .

Το θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μελλοντική αξιοποίηση του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης", η ένταξη του ανακτόρου της Κνωσού στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, η αξιοποίηση των Ενετικών τειχών της πόλης, η ολοκλήρωση παραλιακού μετώπου του Ηρακλείου.
Ο κ. Λαμπρινός επισήμανε ότι στους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής είναι στο ΣΟΑΠ που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, να εξεταστούν οι πιθανές μελλοντικές χρήσεις του αεροδρομίου προς όφελος της πόλης του Ηρακλείου.
Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε τη στήριξη του στο έργο της δημοτικής αρχής αλλά και την θέληση του να βοηθήσει την δημοτική αρχή στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την υλοποίηση σημαντικών έργων και παρεμβάσεων στο Ηράκλειο.

Κατα την διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ακόμη η ανάγκη αντιμετώπισης του ζητήματος της ύδρευσης του Ηρακλείου όπως επίσης και η ζημιά στο Στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου καθως επίσης η μετεγκατάσταση των Ρομά, η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου και η ανάδειξη των αρχαιολογικών και ιστορικών μνημείων του Ηρακλείου.

FullSizeRender

FullSizeRender 1

FullSizeRender 2

Σελίδα 1 από 31