foto MK


Αβραάμ Λίνκολν: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις μόνο τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το Μέλλον των παιδιών σου».


Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι οι πιο κρίσιμες στην μεταπολεμική μας
Ιστορία. Γιατί δεν επιλέγουμε την αυριανή κυβέρνηση της χώρας.

Καθορίζουμε το Αύριο της Πατρίδας μας.

Σ' αυτές τις εκλογές δεν αντιμάχονται δύο διαφορετικοί πόλοι εξουσίας. Συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Από τη μια οι δυνάμεις της Ευρώπης που θα οδηγήσουν με ασφάλεια και σταθερότητα τη χώρα στην επόμενη μέρα. Που με υπευθυνότητα μας βγάζουν από τα μνημόνια, που δεν μας ξαναγυρίσουν στο χθες που μας πλήγωσε.

Και από την άλλη οι δυνάμεις του Λαϊκισμού που δηλώνουν δήθεν προοδευτικοί αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν την πιο βαθιά συντήρηση και οπισθοδρόμηση για την Χώρα.

Λίγο πριν τη έξοδο από τα μνημόνια και τα προγράμματα κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν τη χώρα στα ζάρια. Χρησιμοποιώντας την εκλογή του Προέδρου, ως όπλο πολιτικού εκβιασμού, οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές που δεν τις ήθελε η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Και τώρα υπόσχονται στους πάντες τα πάντα. Υπόσχονται «ξεχασμένους παραδείσους». Και κάνουν το αείμνηστο «λεφτά υπάρχουν» να μοιάζει «σοβαρή προεκλογική εξαγγελία».

Μοιράζουν λεφτά, συντάξεις, θέσεις στο Δημόσιο επαναλειτουργία των αμαρτωλών ΔΕΚΟ, επαναπρόσληψη των πάντων ακόμη και των επίορκων ή αυτών που απολύθηκαν ακόμα και λόγω πλαστών πτυχίων.

Και όταν τους ρωτάς από πού θα βρουν τα λεφτά για να τα υλοποιήσουν όλα αυτά, "σιγή ασυρμάτου". Ακούσαμε και το αμίμητο από υποψήφια βουλευτή τους ότι θα τυπώσουν 100 δισ. αν χρειαστεί. Θέλουν να γυρίσουν στη χώρα δεκαετίες πίσω.
Παραγνωρίζουν ό,τι τα ελλείμματα έφεραν την κρίση και τα μνημόνια, όχι τα μνημόνια την κρίση. Μονότονα επαναλαμβάνουν ότι δεν θέλουν καμία μεταρρύθμιση. Καταγγέλλουν κάθε επένδυση που γίνεται στη χώρα και απειλούν ότι θα την διώξουν. Το μόνο που θέλουν είναι τη χώρα κολλημένη στο χθες των βολεμένων και των ρετιρέ, που δίνουν την ύστατη μάχη χαρακωμάτων.

Μας κατηγορούν ότι δήθεν "ποντάρουμε" στο φόβο. Ότι κινδυνολογούμε. Αλλά όλοι ευτυχώς διαβάζουν και ακούνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ των πολλών και διαφόρων αλλοπρόσαλλων συνιστωσών που διαλαλούν σε όλους τους τόνους ότι δεν τους δεσμεύει καμία συμφωνία. Αν κάνουν πράξη αυτά που επαγγέλλονται αυτό έχει μόνο ένα όνομα: Χρεοκοπία. Και τότε εμείς θα έχουμε θέσει εαυτούς εκτός ευρωπαϊκών οργάνων. Δεν θα μας θέσουν εκτός ευρώ οι Ευρωπαίοι.

Εμείς επί 2,5 χρόνια διαπραγματευτήκαμε σκληρά με τους εταίρους μας. Και πετύχαμε πολλά. Η χώρα πετύχαινε τους στόχους της. Σταθερά και με ασφάλεια για το μέλλον των συμπολιτών μας. Με υπευθυνότητα και σταθερότητα για την Ελλάδα στην επόμενη μέρα μακριά από την κρίση και τα μνημόνια.

Η ψήφος του καθενός και της κάθε μιας από εμάς δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά και κρίσιμη, για το μέλλον της Ελλάδας.

Σ' αυτές τις εκλογές ας έχουμε όλοι στο νου μας τι είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν:

«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις μόνο τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το Μέλλον των παιδιών σου».

Αυτό το Μέλλον οφείλουμε όλοι μας να το διαφυλάξουμε και να το διασφαλίσουμε.

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι νίκη της Παράταξης.
Είναι νίκη της Πατρίδας μας!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΚ

Διέδωσε αυτό το άρθρο στους φίλους σου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter